WAT WE DOEN

 
Het Probleem   Veel kinderen en hun families in Azië leven in armoede. Ze hebben doordachte steun nodig om hun leven echt te veranderen.

De Nood

Veel kinderen en hun families in Azië leven in armoede. Ze hebben doordachte steun nodig om hun leven echt te veranderen.

Computer class.JPG

Onze Aanpak

We steunen lokale projecten die kansen bieden aan kinderen, hun ouders en gemeenschap om een toekomst voor zichzelf te creëren.

20181107_153207.jpg

Onze Impact

We werken met lokale contacten die projecten bezoeken en evalueren. We hanteren hierbij strikte criteria.

 

Kinderen verdienen alle kansen om hun potentieel te ontplooien

vietnamese-little-girl-1-1517713.jpg

Wie steunen we?

We steunen projecten die kansen creëren voor kinderen en hun families, via educatie en ontwikkelingsprogramma’s. Zo kunnen kansarme kinderen uit Azië hun potentieel toch ontplooien. De projecten die we ondersteunen, vertrekken steeds vanuit een holistische visie en werken nauw samen met de lokale gemeenschap.

Naarmate ECHO groeit, selecteren we meer projecten die jouw en onze steun verdienen.

 
 
28511180_1954953818099425_375981665_n.jpg

Hoe selecteren we?

We ondersteunen enkel vooruitstrevende en transparante organisaties. ECHO heeft hiervoor lokale voelsprieten in het veld. Onze persoonlijke en betrouwbare contacten in Zuidoost-Azië bezoeken en evalueren kosteloos potentiële projecten en NGO’s. Ze beoordelen of organisaties het succes van hun aanpak kunnen bewijzen. En ze gaan na of die organisaties transparant en correct te werk gaan, de nieuwste richtlijnen implementeren en voldoen aan hoge ethische standaarden.

Donaties aan ECHO komen bij deze zorgvuldig geselecteerde organisaties terecht.